Mærker

AGU

Se alle 6 varer produkter fra AGU

Atran

Se alle 10 varer produkter fra Atran

Avenue

Avenue cykler er blandt de mest populære cykelmærker i Danmark og det er der god grund til. Her får du virkelig meget for pengene og desuden kan du være sikker på at cyklen er lavet efter alle forskrifter.

AXA

AXA er en af de førende producenter af udstyr til din cykel, og bedst kendt på deres cykellåse. Med AXA er kvaliteten altid i top.

Basil

Basil er en hollandsk producent af kurve, tasker og meget andet cykeludstyr. Basils produkter designmæssigt gennemtænkt og af høj kvalitet.

BBB

BBB fremstiller cykeludstyr til alle, uanset om du kører mountainbike, landevejscykling eller blot cykler i hverdagen. BBB's produkter er anerkendt i de professionelle miljøer og er altid af høj kvalitet.

Bike Attitude

Bike Attutude har et stort sortiment inden for cykeldele og cykeludstyr. Du kan finde alt fra cykelslanger til låse til markeds bedste priser.

BikeFreak

BikeFreak udvikler cykeludstyr og reservedele i topkvalitet til både alm. og sportscykler. Kvalitetskomponenter og cykelværktøj til markedets bedste priser er hvad du får ved BikeFreak.

BikePartner

BikePartner er et dansk brand, som er for dig, der elsker at cykle, og gør det ofte. Enten fra A til B, på arbejde – eller i din fritid i skoven eller på landevejen.

Bluegrass

Se alle 3 varer produkter fra Bluegrass

Brooks

Books England er kendt for deres flotte retro produkter af meget høj kvalitet. Brooks startet med at lave cykelsadler helt tilbage i 1866 og har siden udvidet til flere andre produkter som håndtag og tasker...

CarbonPro

CarbonPro Sports produkter er i en liga for sig selv når det kommer til rengøring, beskyttelse og forlængelse cyklers levetid ved at beskytte dem mod skadelige UV-stråler, korrosion, ridser og misfarvning af farvande.

Cateye

Cateye er en af verdens førende producenter cykelcomputere og lygter samt reflekser. Virksomheden blev startet i Japan i 1954 og har altid været førende når det gælder innovation og teknologi i cykelbranchen.

Cavo

Se alle 1 vare produkter fra Cavo

Centurion

Centurion er et dansk cykelmærke som fremstiller hverdagscykler af høj kvalitet. Centurion har cykler til både børn, kvinder samt mænd og tilbyder et stort sortiment af moderne cykler med mange års holdbarhed.

Chaoyang

Chaoyang er en kinesisk dækproducent som sælger cykeldæk til næsten hele verden. Chaoyang laver gode holdbar dæk til både MTB, racercykling og hverdagscykler. Filosoffen hos Chaoyang er at et godt dæk er et gennemtestet dæk. 

Continental

Se alle 0 vare produkter fra Continental

CST Tires

Se alle 2 varer produkter fra CST Tires

Cultima

Cultima sælger cykler som er specielt udviklet til de danske vejr. Du kan både finde citybikes som er tilpasset byens asfaltveje samt sports-modeller. Cyklerne findes i flere stelstørrelser så du får den perfekte cykel.

DT Swiss

Se alle 10 varer produkter fra DT Swiss

E-fly

E-Fly er et dansk cykelmærke som har specialiseret sig i el-cykler af høj kvalitet. Hos E-Fly er komfort og kvalitet i højsædet, hvilket tydeligt kan mærkes når man triller en tur på en E-Fly el-cykel.

Eddy Merckx

Eddy Merckx er et topmoderne racercykel mærke, opkaldt efter den legendariske cykelrytter Eddy Merckx. Virksomheden blev oprettet i 1980 og gik efter at producere racercykler efter stor præfektion og af den bedst mulige kvalitet. Denne tankegang kan stadig ses idag...

Everton

Everton er et dansk cykelmærke som blev startet i 1935. Selvom Everton har eksiteret i mange år, er de bestem ikke gammeldags. Mærket Everton er idag kendt for kvalitetscykler med fokus på brugsværdi, kvalitet og holdbarhed samt harmonisk design.

Finish Line

Finish Line er en af verdens førende producenter af cykelplejeprodukter. Virksomheden stammer fra USA, hvor de også har deres hovedkvarter. 

Ghost

Ghost cyklerne er udviklet i Tyskland, og er et velkendt navn i mountainbike kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høj sikkerhed betyder alt!

Giordana

Se alle 2 varer produkter fra Giordana

Haibike

Haibike er et tysk cykel mærke, som designer og producere cykler. Haibikes sortiment er primært cykler der kan bruges til sport og fritid. I de seneste år har Haibike lagt stor fokus på e-bikes. Haibike er derfor i dag en af verdens førende producenter af de populære e-bikes.   

Hebie

Herbie er en tysk producent af cykeltilbehør, virksomheden er særligt kendt for deres skærme og støtteben.

Herrmans

Se alle 3 varer produkter fra Herrmans

High5

High5 kombinerer de seneste udviklinger inden for sport-ernæring med mange års løbende observation, der hjælper dig med at performe det allerbedste, uanset din evne.

Jagwire

Se alle 6 varer produkter fra Jagwire

Kildemoes

Den første Kildemoes cykel så dagens lys i 1942, og Kildemoes er i dag en af danskernes mest foretrukne cykelmærker til den daglige transport - her går stil og holdbarhed hånd i hånd.

Klickfix

Klickfix er særlig kendt for deres smart quick-release system, som bruges sammen med deres kurve til at gøre det let at tage kurven med. Klickfix laver også andet cykeludstyr, men bruger altid de samme principper om kvalitet og enkelhed. 

Lazer

Lazer Helmets, er en af verdens mest erfarne hjelm producenter med 90 års historie og lidenskab. Deres mål har altid været at finde synergien mellem design, komfort og teknologi. Du skal vælge en Lazer hjelm hvis du prioritere kvalitet og sikkerhed.

Limar

Se alle 93 varer produkter fra Limar

Marwi

Se alle 1 vare produkter fra Marwi

MBK

MBK er et af de mest købte og populære mærker i Danmark ..og det er med god grund. MBK laver nemlig cykler af højeste kvalitet og står for flot design og finish på en række forskellige typer cykler...

MET

MET laver cykelhjelme af høj kvalitet, hvor sikkerhed har en første priotet. Hvis du vælger en MET hjelem får du højkvalitet og komfort.

Minoura

Se alle 1 vare produkter fra Minoura

Mixbike

Se alle 13 varer produkter fra Mixbike

Motip

Se alle 6 varer produkter fra Motip

Nishiki

Nishiki er blandt de førende cykelmærker i Danmark, med god grund. Hos Nishiki kan du nemlig altid være sikker på at kvaliteten er i top på deres flotte stilrene cykler...

Norden

NORDEN cykler er helt unikke retrocykler som er stykket sammen af høje idealer og fine materialer. Cyklerne er designet til så de passer perfekt til det nordiske klima...

Panaracer

Se alle 3 varer produkter fra Panaracer

Pedros

Se alle 7 varer produkter fra Pedros

Principia

Principia cykler er først og fremmest kendt for deres elegante og teknisk avancerede mountainbikes og racere, men de laver også en serie af super-stilfulde citybikes

Prologo

Prologo er en italiensk virksomhed med speciale cykelsadler til sportcykling. Prologo er kendt for at være meget innovative bla. ved at introducere nye materialer, teknologier og koncepter til at skabe de bedste sadler.

Qibbel

Se alle 2 varer produkter fra Qibbel

RAAM

Med en RAAM cykel vil du opleve en stor køreglæde, uanset som cyklen bruges motion eller sport. RAAM er dansk designet cykler af høj kvalitet, til fornuftige priser.

Raleigh

Raleigh cykler er et dansk cykelmærke med stolte traditioner. Raleigh udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, og de oplevelser du har i hverdagen...

Reelight

Reelight er en dansk producent af lygter til cykler. Virksomheden er særlig kendt for deres magnetlygter som gør dig synlig i trafikken uden batterier.

REMA Tip Top

Ream Tip Top er en tysk virksomhed med speciale i lappegrej og reparation af dæk.

Schwalbe

Schwalbe er en tysk producent af cykeldæk og er en af verdens førende inden for branchen. Schwalbe laver dæk til alle slags cykler, kørestole og scooter og har meget stor erfaring med udvikling og production af dæk... 

Shimano

Shimano er en af verdens førende producenter af dele og udstyr til cykler. Firmaet stammer fra Japan hvor de også har deres hovedkontor.

Sigma

Sigma er en virksomhed med stor lidenskab for cykelcomputer og belysning af høj kvalitet samt løbe ure.

SKS

SKS er en tysk producent af cykeludstyr af god kvalitet til gode priser. Virksomheden er mest kendt for deres smart cykelpumper men laver også meget andet udstyr til cykler.

SMART

I mere end to årtier har Smart lavet nogle af verdens bedste og kraftigste cykellys. Siden 1993 har de opnået et globalt ry for intelligent design og optisk avancerede cykellys, der belyser vejen for sikrere cykling.

Spectra

Spectra producere cykeludstyr af høj kvalitet til en rigtig god pris. Spectra går op i at de produkter de sælger løser et problem hos slutbrugeren. Derfor får du altid et godt produkt fra Spectra. 

SRAM

Se alle 9 varer produkter fra SRAM

Sunrace

SunRace udvikler cykelkomponenter og er særligt kendt for deres gear- og bremsekomponenter. SunRace produkter er af top kvalitet og gennemtestet så du er sikret produkter i verdensklasse.

Taarnby

Taarnby cykler er dansk designet cykler af høj kvalitet. Cyklerne er designet i hverdagestil til hele familien, med et godt mix mellem elegance, funktionalitet og kvalitet.

Tektro

Se alle 6 varer produkter fra Tektro

Thule

Se alle 8 varer produkter fra Thule

Topeak

Se alle 8 varer produkter fra Topeak

Trelock

Se alle 9 varer produkter fra Trelock

Vittoria

Se alle 17 varer produkter fra Vittoria

Weldtite

Se alle 7 varer produkter fra Weldtite

Winther

Winther er en dansk cykelproducent velkendt for at producere højkvalitets cykler til børn og voksne. Winther cykler står for klassisk stil og sund fornuft. Programmet omfatter cykler til kvinder og mænd, piger og drenge i alle aldre...

XLC

Se alle 1 vare produkter fra XLC

YEPP

Se alle 9 varer produkter fra YEPP

Zéfal

Se alle 2 varer produkter fra Zéfal