Hos os har vi prismatch på hele vores sortiment. Vi vil gerne sikre, at du kan gøre den bedste handel hos os, så derfor fører vi løbende priskontrol af alle vores produkter i forhold til vores konkurrenter. Det gør vi for at sikre dig, at vores priser altid matcher de laveste på markedet.

Jeg har fundet en vare billigere, hvad gør jeg?

Har du set en af vores cykler eller andre produkter til en lavere pris hos en anden dansk webshop, så send os en mail på: kundeservice@outletcykler.dk Du får nemlig varen til den samme pris hos os! Hver opmærksom på at fragt, gebyr og lignende skal medregnes.

Send os blot pr. mail et link til den forretning hvor du har set varen billigere, samt et link til samme vare på vores shop. Vi tjekker op på om alt stemmer overens, og matcher prisen såfremt prismatch'en stemmer overens med vores betingelser nedenfor.

Betingelser for gyldig prismatch

Vores prismatch gælder såfremt, den billigere vare er af samme producent, mængde, farve mv. Desuden skal der være tale om en anden dansk registreret forretning med dansk varelager. Hver opmærksom på at vi matcher den endelige pris, dvs. at fragt, gebyr og lignende skal medregnes.

Kampagnepriser, rabatsystemer og evt. slagtilbud matches som udgangspunkt ikke.