Køb nu med ViaBill og betal når du vil...

Det er nu muligt at købe varer hos Outlet Cykler, på en ny, god, sikker og helt enkelt måde, nemlig gennem ViaBill. Med ViaBill kan du købe dine varer her og nu og betale når du vil.

Du modtager en faktura fra webshoppen, når dine varer er afsendt og kort tid efter modtager du en opkrævning fra ViaBill på den e-mailadresse, du har oplyst.

Gennem ViaBill får du:

  • Rentefri kredit eller delbetaling.

  • Du kan få varerne, inden du betaler.

  • Betal dine varer enkelt og sikkert.

 

Vilkår for betaling med Viabill.

 

Vilkår: http://www.viabill.com/terms

Spørgsmål: http://www.viabill.com/henvendelse

 

Fleksibel betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for først at betale for dine varer efter 14 dage med rentefri kredit eller at dele prisen op i flere, mindre betalinger.

• Vælg 14 dages rentefri kredit, og betal det fulde beløb, 14 dage efter dine varer sendes.

• Vælg delbetaling, og fordel beløbet på f.eks. 3, 6 eller 12 måneder. (perioderne kan variere)

Hvad koster det?

ViaBill koster et ekspeditionsgebyr på 1,- kr., som du betaler med dit betalingskort i forbindelse med dit køb. Hvis du vælger delbetaling, betaler du et etableringsgebyr, der fremgår på siden, hvor du vælger din betalingsprofil. Etableringsgebyret er indregnet i det samlede beløb, som vises i de forskellige månedlige delbetalingsprofiler, du kan vælge blandt.

Hvordan foregår det?

Når du har fundet alle dine varer på shoppen og lagt dem i indkøbskurven, går du til kassen. Blandt de øvrige betalingsformer vælger du ViaBill. Herefter finder du den betalingsprofil, du ønsker. Når dine varer afsendes, modtager du en faktura fra shoppen som kvittering og til brug i forbindelse med reklamationer eller returnering. Du modtager også en opkrævning fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet i webshoppen.

ViaBill sørger for, at du undgår rykkere

Hvis du vælger at undlade betaling af opkrævningen til tiden, hæver ViaBill denne gang og fremover automatisk det månedlige beløb på dit betalingskort samt et betalingsservicegebyr på pt. kr. 29,00 pr. opkrævning (aktuelle priser kan ses på www.viabill.com/priser). Du kan altid gratis via www.viabill.com/henvendelse afmelde dig denne service igen, og manuelt klare de enkelte betalinger i netbanken. Kun i tilfælde af, at vi ikke kan gennemføre en trækning på dit kort, vil du modtage rykkere og blive opkrævet rykkergebyrer i overensstemmelse med dansk rentelovgivning.

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standard handelsbetingelser, som du kan finde link til på siden, hvor du vælger betalingsprofil.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill-koncernen er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og det offentlige, herunder Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Østjysk Innovation og NorthCap Partners. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ViaBill, ligesom du kan læse mere på Viabill.com.